BAŞKAN CANDAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Zabıta Teşkilatı’nın 194’ncü yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelini kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "17 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Zabıta personelini Covid19 tedbirlerine dikkat ederek tebrik eden Belediye Başkanı Candan, “ Haftanızı tebrik ediyorum. İşlerinizin kolay olmadığını biliyorum. Zabıta personeli olmak çok kolay bir görev değildir. Hemşehrilerimizin huzuru ve güveni için 7/24 sokaktasınız. Allah hayırlı görevler nasip etsin. Hep birlikte Çumramıza hizmet ediyoruz. Tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftasını canı gönülden kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.