Başkan Oflaz’dan 23 Nisan Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında birlik ve beraberlik içerisinde  Koronavirüs tehlikesi nedeniyle evlerinde olan çocukları 23 Nisan’ın verdiği duygu ve mutluluktan mahrum bırakmayacaklarına dikkat çekti.

Başkan Oflaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 23 Nisan’ı tüm çocuklar için eşi görülmemiş bir bayrama dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını saygıyla anıyorum.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, birlik ve beraberliğimizi zirveye taşıdığımız özel günlerdendir. Bugünleri vatan ve bayrak sevgisiyle, tarihimizin hatıralarıyla kalplerimizin birbirine daha da yaklaştığı ve milletçe birlik ruhumuzun güç kazandığı günler olarak değerlendirmeliyiz. Bizde ilçemizde Belediye olarak bu yıla özel farklı bir kutlama programı hazırladık. Çumramızın evde kalmak zorunda olduğu şu günlerde sevgili çocuklarımıza belki sarılamayacağız ancak bu bayramın hissiyatını balkonlarımızdan istiklal marşımızı gür bir sesle okuyarak, ay yıldızlı bayrağımızı açarak birlik ve beraberlik içerisinde yansıtacağız. Bu günler de geçecek ve biz yine sevgili çocuklarımız ile 23 Nisan’ı doyasıyla kutlayacağız. .Bu coşkuyu hiçbir güç engelleyemez. Şunu iyi bilin ki önceliğimiz her zaman geleceğimizin teminatı olan sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle siz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”