Başkan Oflaz’dan ramazan ayı mesajı

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayı’ dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Oflaz, Müslüman alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak tüm Çumra halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.

Bu yıl Ramazan ayını Dünyayı etkisi altına alan COVİD – 19 salgınının etkisinde geçireceklerini ifade eden Oflaz, İslam alemi olarak hastalıkların ve yaşanan zorlukların ardından sağlıklı günlere kavuşulacağının inancını her zaman kalplerinde taşıdıklarını dile getirdi.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz mesajında şu cümlelere yer verdi:

“BU ZOR ZAMANLARI RAMAZAN AYININ MANEVİYATINA, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE  GERİDE BIRAKACAĞIZ”

“Çumra Belediyesi olarak Koronavirüs salgınına karşı Ramazan ayında da vatandaşlarımızın yanlarında olmaya ve tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. İlçemizde dezenfekte çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da görevli ekiplerimizce vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de yarın da hep onların yanında olacağız. Bu zor zamanları Ramazan ayının maneviyatı içerisinde, birlik ve beraberliğimizle geride bırakacağız. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Ramazanı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.