Çumra’da Gönül Buluşmaları Devam Ediyor

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği ziyaretlerine Tahtalı, Afşar, Alıssa, Apa, Çukurkavak , Apasaraycık ve Çiçek Mahallelerini ziyaret ederek başladı.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek  mahalle sakinleriyle buluşuyor. Mahalle ziyaretlerine yoğun bir program ile başlayan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz mahalle sakinlerine Çumra Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Başkan Oflaz; “Çumra’nın tüm mahallelerine uzak veya yakın demeden ayırt etmeksizin en iyi hizmeti götürmenin gayretindeyiz. Mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile buluşuyor, sorun ve talepleri birinci ağızdan dinliyoruz. Bu kapsamda mahallelerimizin sorun ve eksiklerini de en kısa zamanda çözmek için uğraşacağız” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDAN KOŞAN BİR NEFERİZ”

Sosyal mesafe ve maske kurallarına hassasiyet göstererek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Oflaz; “ Biz sadece seçimden seçime gelen bir belediye başkanı yada bir parti anlayışına sahip değiliz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Cumhurbaşkanımızın arkasından koşan bir nefer olarak her daim hemşehrilerimiz ile gönül buluşmalarına devam edeceğiz. Bu ziyaretlerde ilgi ve hoş sohbetlerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.