ÇUMRA’DA HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla mahallelere ziyaretler gerçekleştirerek mahalle muhtarları ve halkla istişarelerde bulunuyor.

Çumra Belediye Başkanı Av.Recep Candan, mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla ‘Halk Buluşmaları’ adı altında mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor. Mahalle ziyaretlerine Yeni Mahalle Mahallesi ile başlayan Başkan Candan, mahalle muhtarı ve sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Candan ile birlikte beraberindeki Başkan Yardımcıları ve birim amirleri de halktan gelen talepleri çözüme kavuşturmak adına not aldı.

AMACIMIZ ÇUMRA’NIN DEĞERİNE DEĞER KATMAK

Mahalle ziyaretlerinin yatırımların verimli bir şekilde planlanmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, “Halk Buluşması Programı kapsamında bugün ki durağımız Yeni Mahallemiz oldu. Hemşehrilerimizle hasbihal edip, istişarelerimizi gerçekleştirdik. Çumra’mızın 53 mahallesinde muhtarlarımızın yanı sıra mahalle sakinlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bütün mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarının tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlıyoruz. Amacımız Çumra’nın bugünkü noktasından yarınlara değerine değer katmaktır.” diye konuştu.