ÇUMRA’NIN SAĞLIK YATIRIMLARI KONUŞULDU

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık  Komisyonu Başkanı Mustafa Gürbüz, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mehmet Ay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve Çumra Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şadi Çelik Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’u ziyaret etti.

Ziyaret programında Çumra’daki yeni sağlık yatırımları başta olmak üzere; ilçeye kazandırılacak Devlet Hastanesi ek hizmet binası ve Çumra’daki aşı çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek  Çumra’da sağlık hizmetlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra’ya hizmetlerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkürlerini iletti.