ÇUMRA OTOGARI’NIN İSMİ  ‘HALİT OFLAZ OTOGARI’ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

ÇUMRA OTOGARI’NIN İSMİ ‘HALİT OFLAZ OTOGARI’ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Vefat eden Merhum Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın ismi, geçtiğimiz hafta Çumra Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Çumra Otogarı ve Büyükaşlama Mahallesinde yer alan Koruluğa verilmişti. Merhum Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın isminin yer aldığı tabela Çumra Belediyesi ekiplerince otogar mevkiisine yerleştirildi. Çumra Otogarının yeni ismi ‘Halit Oflaz Otogarı’ olarak değiştirildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Halit Oflaz’ın adının Çumra’ya kazandırdığı değerler ile birlikte Çumra’da ve Çumralıların kalbinde yaşayacağını belirtti. Başkan Candan yaptığı açıklamada, “ O Çumra’mız da her daim gönül insanı olarak ve  yaptığı önemli hizmetlerle anılacak. Merhum Belediye Başkanımızın adının yıllarca anılacağı Otogarımızın yeni ismi artık Halit Oflaz otogarı oldu. Halit Oflaz Kardeşimizin sadece ismi değil kazandırdığı değerlerde Çumralıların kalbinde bu otogarla birlikte yaşayacak. Rabbim mekanını cennet eylesin” ifadelerine yer verdi.