ÇUMRA SANAYİ VE GALERİCİLER SİTESİ YOLUNUN AYDINLATMASI GÜÇLENDİRİLDİ

Çumra Sanayi ve Galericiler Sitesi yolu aydınlatması, olası kazaların önüne geçilmesi sonucu Çumra Belediyesi’nin girişimleri ile güçlendirildi. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan bu aydınlatma ile yolun trafik güvenliğinin iki katına çıktığını belirtti.

Çumra Sanayi ve Galericiler Sitesi yolunun, esnaftan gelen yoğun talepler sonrasında aydınlatması güçlendirildi. Yol güvenliğinin arttırılması ve olası kazaların önüne geçmek adına esnaftan gelen taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için konu ile ilgili girişimde bulunduklarını dile getiren Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “Yolun aydınlatılması gerekiyordu. Sanayi ve Galericiler Sitesi esnafımızdan bu konuda yoğun talep geldi. Esnaf ziyaretimizin üzerinden çok geçmeden hemen harekete geçtik ve MEDAŞ yetkililerine bu hizmet için konuyu gündeme getirdik. Girişimlerimiz sonucu aydınlatma işini yatırım programına alındı ve yolun gereken aydınlatması yapıldı. Lambalarının aydınlatma gücü 250 watta çıkarıldı. Yapılan aydınlatmanın ne denli ihtiyaç olduğu görülecektir. Trafik güvenliği de bu aydınlatma ile daha üst seviyeye çıkacak. İşte bu yatırımların yapılmasını sağlayan uyum kültürü sayesinde Çumra örnek gösteriliyor” dedi.