Başkan Aydın Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. İçeriçumra Mahallesini ziyaret ederek mahallelinin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Aydın; “Çumra’mızı hemşehrilerimiz ile birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Çumra’da yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. İçeriçumra Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Aydın, mahalle muhtarı Metin Sarıkulga ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aydın, ziyarette hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Hizmetlerinde birlikte yönetim anlayışını esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Aydın, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz.” İfadelerini kullandı.