Başkan Candan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Candan mesajında; “Öğretmenlerimizin rehberliğinde yetişen bilgili ve eğitimli bireyler, ülkemizi ileriye taşıyacak, onun değerlerini koruyacak ve yaşatacaktır” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek bireylerin yetişmesinde en önemli unsur olduğunu vurgulayan Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “Hiç kuşkusuz eğitim sürecinin baş mimarları kıymetli öğretmenlerimizdir. Çocuklarımızın yalnız bugünlerini değil, aynı zamanda toplumumuzun geleceğini de şekillendiren öğretmenlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Her zaman örnek olarak aldığımız öğretmenlerimiz aynı zamanda sevgi ve fedakarlığın timsalidir. Aziz milletimizin geleceğini yoğuran ve eğitim gönüllülerinden oluşan irfan ordumuz, ülkemizin elde ettiği başarının gerçek mimarlarıdır. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu vesile ile aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kıymetli öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.