Başkan Candan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Candan mesajında; “Dünya Engelliler Günü’nün daha güzel yarınlara vesile olmasını niyaz ediyor, bütün engelli kardeşlerime, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün farkındalık oluşturulması adına önemli bir gün olduğuna dikkat çeken Başkan Candan; “Sosyal devlet anlayışı gereği, Hükümetimiz; engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak amacıyla birçok alanda önemli faaliyetlere imza atarken, yerelde de bizler; 'Gönül Belediyeciliği' ilkesiyle onlara her alanda erişilebilir bir yaşam sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde de engelli kardeşlerimizi sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda, her konuda engelli vatandaşlarımızın yanında yer almayı kendimize görev addediyoruz. Çumra’da da engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyet ve bilincin artmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımızla ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırırken bizlerin de birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan bu duygular içerisinde tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.