Başkan Candan'dan Berat Kandili Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Başkan Candan kurtuluş, af, merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Gecesi’nin tefekkür ve yenilenme gecesi olduğuna vurgu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Millet olarak Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Kandiller, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın pekiştiği manevi değeri yüksek özel günlerdir. Günahlardan arınma, ilâhî af ve rahmete nail olma anlamına gelen bu mübarek gün; kırgınlıkların unutulduğu, kin ve nefret duygularını bırakma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin, ülkemizin ve Çumralı hemşerilerimizin Berat Kandilini kutlar, bu maneviyatı yüksek günün aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Berat kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.